OSMANİYE / MERKEZ - Vali Ümit Karahan İlkokulu

May

Okulumuz öğretmenlerinden Osman SARI ve Döne ÇETİNKOL 11 Eylül Pazartesi başlayıp 31 Mayıs Cuma günü tamamlanacak "BU BENİM MASALIM" adlı  projeye başlamışlardır.

May

Psikolojik sağlamlık, bireylerin olumsuz duygusal deneyimlerin üstesinden gelme, stres yaratıcı ya da potansiyel travmatik deneyimler karşısında uyum sağlayıcı örüntüler sergileme yeteneği olarak ele alınmaktadır. Psikolojik sağlamlık hedefimiz doğrultusunda hazırlanan veli bültenini görmek için linke tıklayınız.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Osman SARI  Erasmus Okul Eğitiminde Akreditasyon 2023-1-TR01-KA121-SCH-000163126  kapsamında Macaristan Budapeşte şehrinde FAZEKAS okulunda işbaşı gözleme katılmıştır. Öğretmenimiz Osman SARI, deneyimlerini diğer öğretmenlerimize bilgilendirme toplanıtsı ile aktarmıştır.

Nis

"Well Being With Steam" eTwinning projesi kapsamında 1/B sınıf öğretmeni Yakup HAPHAP ve öğrencileri tarafından proje logosu tasarlanmıştır.

Nis

Bu haftanın sözü Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Küçük Hanımlar Küçük Beyler! Sizler Hepiniz Geleceğin Bir Gülü, Yıldızı Ve İstikbal Işığısınız. Memleketi Asıl Işığa Boğacak Olan Sizlersiniz.' sözüydü. Bu söz kapsamında okul ve sınıf panolarımızı düzenledik.  Haftanın sözüyle bağlantılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Nis

Döne Çetinkol öğretmenin 3/F sınıfı Akıl oyunları ile büyüyorum adlı etwinning projesi yapıyor.

Nis

3/F sınıfı Müzede Eğlence adlı STEM Proje kapsamında etkinliğini yaptı.

Nis

3D sınıfı olarak ağırlık konusu için Stem projesi konumuz olan "Which one is heavier " ı sınıfta stem senaryomuzla işledik ve uyguladık.

Nis

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan, çocukların seslerinin duyulduğu, haklarının korunduğu ve geleceğe olan umutlarının taze tutulduğu bir günün simgesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı bu umudu taze tutacak şekilde okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Bu haftanın sözü Mevlana'nın 'Kimle Gezdiğinize Kimle Arkadaşlık Ettiğinize Dikkat Edin. Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüğe Götürür.' sözüydü.

Nis

Toplum Sağlığı Merkezinden gelen uzamnalar tarafından 3.sınıf ve 4. sınıf öğrencilerimize diş sağlığımı korumak amacıyla eğitim verilmiştir. Emeği geçen uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

2 E sınıfı Tohumlar Fidana Fidanlar Ormana STEAM Projesi kapsamında tohum topları etkinliği yaptı.

Nis

Bu haftanın sözü Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır.' sözüydü.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden 2/E sınıf öğretmeni Osman SARI ve 3/F sınıf öğretmeni Döne ÇETİNKOL, ESEP Platformunda proje ortakları;Nevena GUSHKOVA ( Bulgaria) ,Simona GURAN (Romania), Veronica TİRCOMNİCU ( Romania), Mariya İKONOMOVA( Bulgaria), Duygu CANSEVER, Güllü BÜLBÜLKILIÇ, Fatma GEDİK, Halil İbrahim SUNA, Nihan SALUR, Esra ÖZ, Hülya GENCÜR, Hatice YÜCEL ile EVERY FAİRY TALE HİDES A VALUE isimli proje yürütmektedir. Başarılar diliyoruz.