OSMANİYE / MERKEZ - Vali Ümit Karahan İlkokulu

Ara

Bu haftanın sözü 'Engelli İnsanlara Saygı İnsanlığa Saygıdır.' Haftanın sözü kapsamında okulumuz öğrencilerinden Halil Duran'ı evinde ziyaret ettik. Ayrıca, sınıflarımızda haftanın sözüne uygun çizgi filmler izlettik. Bununla birlikte panolarımızı da düzenledik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde okul müdürümüz Fehmi MARAŞ tarafından, okulumuzdan emekli olan Hacer KARADAĞLI'ya tüm emeklerinden dolayı Hizmet Şeref Belgesi verildi. Aynı zamanda 18 yıldır okulumuzda emek veren Emine KÖSALAN'a verdiği tüm emeklerden dolayı çiçek takdim edildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününün anlam ve öneminden dolayı emekli öğretmenimiz Hacer Karadağlı'yı, okul müdürümüz Fehmi MARAŞ, okul müdür yardımcımız Sebahat PÜSKÜLLÜOĞLU ve okul öğretmenlerimizden Döne ÇETİNKOL ve Mehtap ULUTAŞ tarafından ev ziyareti gerçekleştirilmiştir. Verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür edilip çiçek takdim edilmiştir.

Bu haftanın sözü:

'Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.'

-Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günün'de Atamızı saygı, sevgi, özlem ve gururla anıyoruz. Atamızın aramızdan ayrılışının  85.yıl dönümü anma  günü proğramında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yaşı; okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösteriler ile büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği olan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını büyük minnet ile anmaktayız. Cumhuriyetimizin nice 100. yaşlarına.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.Bu anlamlı ve güzel etkinliklerimizi izlemek için herkesi davet ediyoruz.

May

1-E sınıf öğretmeni Osman SARI 'nın hazırlamış olduğu Okuma Bayramı etkinliğine idarecilerimiz, öğetmen, öğrenci ve velilerimiz davetlidir

May

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsuna ayak basışının 104. yılı ve gençlerimizin spor bayramını kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda heyecan ve coşkuyla kutlandı. Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 2022-2023  eğitim öğretim yılı 2.Dönem öğretmenler kurulu okul müdürü Fehmi Maraş başkanlığında saat 12.30 da başlayarak yapıldı. Bazı öğretmenlerimizin deprem nedeniyle raporlu olduğu gözlemlendi.Gündem maddeleri görüşüldü. Dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.

Mrt

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okulumuzda annelerimize madde bağımlılığı hakkında eğitim verildi.

Mrt

Okul Rehber öğretmenimiz Ahmet Burak Karaçoban tarafından Türkiye Bağımlılıkla mücadele eğitimi kapsamında teknoloji bağımlılığı eğitimi verilmiştir.

Annem de Okuyor projesi

Geçtiğimiz hafta Döne Cetinkol öğretmenimizin öncülük ettiği "Annem de Okuyor" projesi Sayın Valimiz Dr.Erdinç Yılmaz Bey ve İl Milli Eğitim müdürümüz sayın Aydın Albak tarafından beğenilip takdir toplamıştı. Bugün İl Milli Eğitim müdürümüz sayın Aydın Albak'ı ziyaret ederek Geliştiren Anne Baba kitabını hediye ettik. Projenin yürütülmesini sağlayan okul müdürümüz Beyhan İçaçan'a, proje sahibi Döne Cetinkol öğretmenimize, projenin yürütülmesinde emeği geçen Osman Sarı, Abdullah Gökşen ve Ahmet Burak Karaçoban öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ÇANAKKALE DESTANI'NIN 107. YILI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programımızı gerçekleştirdik.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu topraklar için canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.Propramın hazırlanmasında emeği geçen Dilek KARABACAK, Emine KARAGÜZEL Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.